dimecres, 12 de desembre del 2007

Benvinguts i benvingudes a aquest diàleg obert

Aquest blog és un experiment, del qual tenim la total i absoluta certesa de que funcionarà bé. Un blog, com sabeu, és un espai obert on tothom pot deixar la seva empremta i dir el que cregui convenient sobre temes que interessen. En aquest cas és la nostra escola, els nostres fills, i les accions que generem dins l'associació.


Hi ha un equip de redacció, "els ampa- bloggers", (alguns a la foto) que donem les pautes amb temes concrets. A cada inserció podeu dir el que creieu convenient, així com també proposar-ne de nous.

Apa vinga! Comencem l'any bé, i amb molta, molta comunicació. :)

2 comentaris:

luisa ha dit...

Hola,
enhorabuena por la iniciativa. Ojalá sea fructífera.
Me gustaría saber qué tipo de comentarios podemos dejar. Me explico: si veo algo que puede ser interesante para los niños, alguna actividad o algo así ¿puedo enviarlo? He de enviarlo a algún miembro de los que alimentáis este blog? Imagino que no puede ser autor todo el mundo. Ya diréis.
Un saludo y enhorabuena de nuevo.
Luisa Morales

Víctor ha dit...

Hola Luisa
El bloc està obert a qualsevol tipus de comentari que pugui ser d'interès. Això si, les noves entrades ha de ser relitzades per un AMPA-Blogger. Aviat definirem els canals i procediments de comunicació d'aquestes informacions per tal que puguin ser publicades al nostre bloc.
Com veus, encare estem en fase de definició de com funcionar. De totes maneres si tens alguna cosa que vols penjar ja, me la pots enviar a mí i jo la penjaré.
Records.
Víctor.